top of page

SKOTERLIV

Gör som många andra - upplev Viksjö på Skoter

SKOTERSEKTIONEN

Viksjö är ett populärt ställe för skoteråkare. Hit kommer varje vinter massvis med peppade familjer och förare på olika nivåer för att upptäcka skogarna och dess vita guld. Värm på chokladen, bre ostmackan och packa ryggsäcken med ett par extra vantar - välkommen ut för en fantastisk dag!

Tips! När det är dags för hemfärd, stanna till på Viksjös fina affär Mat och Nostalgi och avsluta dagen med ett Skotermål.


 

Skotersektionen inom Viksjö IF håller främst uppe 2 olika sträckningar av skoterleder
 

SKINNEN

Denna led sträcker sig från Viksjö och mot Timråhållet, närmare bestämt sjön Skinnen, 14km från Viksjö. Vid den sjön finns en fin fridluftsstuga att övernatta i eller bara ta en fika vid. Vid denna stuga sammanlänkas vår led med Bredsjön & Timrå Skoterklubbars leder åt andra håll, tex mot Rigåsen och Bergeforsen/Timrå.
 

HIPPA

En mycket välbesökt stuga 3km från Viksjö. Ligger högst upp på en bergstopp och även här finner du en liten fridluftsstuga med fantastisk utsikt – man ser t.o.m Södra Bergets skidbacke, ca 5mil bort.. Detta är Viksjös populäraste utflyktsplats, och det finns en kortare (3km) och en längre (7km) led hit. Härifrån tar man sig även vidare till 2st Put & take tjärnar samt sammanlänkas med Kramfors & Härnösands skoterleder.Sugen på att hjälpa till?
Tveka inte utan hör av dig!
Vi söker även sponsorer/bidragsgivare till detta. 

Vid frågor gällande före, leder, ledkartor med mera kontakta 

Christoffer Dahlin
Telefon: 072-0851543

christofferdahlin (@) hotmail.com

Eller maila in din frågeställning via vårt formulär

 

bottom of page